FAQ om stempelure og tidsregistrering

Helse og sundhed

FAQ om stempelure og tidsregistrering

Hvad er Dan-Time?

Med mere end 30 års erfaring har Dan-time udviklet brugervenlige tidsregistrerings løsninger, baseret på god kundeservice. Der er intet krav om fast månedligt abonnement og prisen fastsættes efter de funktioner, som i benytter – altså du slipper for at betale for funktioner du ikke har behov for. 

Dan-time installerer systemet for jer så det er klart fra dag 1. Derudover står Dan-time til rådighed ved spørgsmål eller behov for support. Så gå ind på tidsregistrering og læs mere allerede i dag!

Hvad er stempelure/timeregistrering?

Begge ting er løsninger for at kunne holde regnskab for dine kollegers arbejdstimer og tider. Det er en måde at bogføring mængden af timer, således at lønudbetaling bliver nemmere og simplere. 

Hvilke løsninger for stempelure/timeregistrering findes der?

Der findes forskellige løsninger, afhængigt af din virksomheds størrelse:

  1. Én mulig løsning er stempelure, som er en nem og enkel løsning til mindre virksomheder. Denne løsning anvender stempelkort, som medarbejdere manuelt skal stemple ind og ud, når du henholdsvis møder ind og tager hjem fra arbejde.Herefter kan disse stempelkort indsamles, og sammen med data fra stempelmaskinen kan du nemt og simpelt lave regnskab og udbetale løn. Hvis du er interesseret i denne løsning, men gerne vil undgå de fysiske stempelkort, så fås denne løsning også som terminaler med enten chips eller fingeraftryk, hvor medarbejdere enten stempler ind ved at holde en chip mod terminalen, eller bruger deres fingeraftryk til det samme. Med denne løsning bliver aflæsningen samlet på en computer, hvorefter du nemt kan hente dataen og lave udbetaling af løn.
  2. En effektiv løsning for større virksomheder er at anvende et tidsregistreringssystem, som automatisk sættes op efter din virksomheds behov. Et tidsregistreringssystem kan enten køre via internettet, terminaler eller mobilen. Med denne løsning har dine medarbejdere deres tidsregistrering ved hånden, og systemet indhenter automatisk denne data til din computer, så du automatisk får opsat de indtastede timer. Denne løsning tilbyder skræddersyede funktioner såsom registrering af hvornår medarbejdere ankommer, hvor længe de arbejder, komme- og gåtider, projekt og ordrer færdiggjorte, flex, afspadsering, ferie og fravær. 

Hvordan finder jeg ud af mere?

Du kan gå ind på hjemmesiden registrer timesedler og læse mere. Herinde kan du også finde kontaktoplysninger på Dan-Time, hvor du kan ringe op og få en uforpligtende samtale om din og din virksomheds muligheder for timeregistrering. Du kan også fange dem på en mail, hvor de svarer tilbage inden for få dage, så du kan komme videre med dit køb af stempelure. 

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *