CBD, det nye kosttilskud

Helse og sundhed

CBD, det nye kosttilskud

Hos Cannaone oplever vi, at flere og flere har opdaget CBD oliens mange fordele og tager produktet dagligt. Vi oplever en stigende efterspørgsel og vores kunder vender retur og beretter om stor effekt på alt fra gigt, angst til ADHD, Sklerose og hudproblemer.” Fortæller Christian Sørensen fra Cannaone.dk til Helse og Sundhed.

CBD er en forkortelse for cannabidiol, der findes i cannabisplanten. De virksomme stoffer i cannabisolie udvindes af planten Cannabis Sativa. Men brug af Cannabis er slet ikke ny. Der er fundet beviser på at cannabis blev anvendt i den antikke verden for mere end 5000 år siden. Ved hælp af neuroner interagerer CBD med den din krop gennem det endocannabinoide system. System, der løber hele vejen igennem vores krop, har flere receptorer, der vil binde med cannabinoiderne fra CBD. Et system der er ansvarlig for at regulere balancen i din krops immunforsvar. Her sørger systemet for at skabe kommunikationen mellem din krops celler og påvirker således dit stofskiftet, herunder også din appetit, sult og din fordøjelse. Derudover påvirker systemet din hukommelse, din søvn, dit immunforsvar og ikke mindst din evne til at føle smerte. CBD styrker altså generelt din krop og sjæl og dermed også din vitalitet og livsglæde.

Om Cannaone

Cannaone er danskejet og tilbyder dansk service og professionel faglig rådgivning. Vores mission er at udbrede kendskabet til CBD og hjælpe mennesker på en naturlig måde. Herudover over er det vores målsætning, at gøre CBD tilgængeligt for alle, uanset økonomi. Vi sælger kun den højeste kvalitet og sætter en ære i altid at være de billigste. Vores CBD olie er Økologisk og vi arbejder på hele tiden at gøre vores produktion, forsendelser og materiale så klimavenlige som muligt. Vi har derfor kaldt vores produkter Cannaone uddyber folkne bag Cannaone.

Hvor kan du købe CBD

CBD kan ikke endnu købes i Danmark, men kan nemt bestilles i udlandet og bliver leveret indenfor et par dage. Bl.a. her hos Canaone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *