Faith In Nature og deres mærkesager

Helse og sundhed

Faith In Nature og deres mærkesager

Indholdsfortegnelse

Faith In Nature

Faith in Nature er et brand, hvis naturlige hårplejeserie er spækket natur og rene ingredienser. Alle disser produkter og materialer er tilmed blevet høstet under yderst etiske forhold og anvendes også i produkterne under ordentlige arbejdsforhold. Alle produker fra Faith In Nature er lavet med veganske ingredienser.

Faith In Nature er et firma der blev grundlagt af Rivka Rose tilbage i 1974. Virksomheden havde det formål, at gøre både naturlige samt etiske produkter tilgængelige for alle. Det handlede altså om, at se det store billede og herved sørge for, at alle fik muligheden for at gøre en forskel for verden, miljøet og i den grad os selv som mennesker. 

Tilbage i 70\’erne var der dog ikke den store interesse for det man kalde grøn kosmetik, men ikke desto mindre havde Rivka Rose en stærk tro på hendes naturlige produkter og hun kæmpede da også en brav kamp for at finde forhandlere, der havde det samme ønske og de samme visioner som hende selv. Nemlig troen på naturen. Med årene lykkedes det dog, at skabe et brand der var opakning for.

Brandet voksede markant i løbet af 80\’erne, da samfundet i de forskellige verdensdele ændrede sig. Og i takt med dette fandt man større plads til at interessere sig for grøn kosmetik. Siden er Faith In Nature blevet et anerkendt brand og i 2014 fik de tildelt æren, for at være nummer 1 haircare brand i sundhedsfødevaresektoren. 

Mærkesager

Faith In Nature har nogle ret klare mærkesager og visioner, som de i den grad går ind for. De sætter eksempelvis mennesket og miljøet i første række, hvilket blandt andet indebærer disse tre kommende punkter.

 • Lokal fremstilling hvor folk arbejder under ordentlige forhold.
 • Gøre brug af naturens kræfter men uden at naturen tager skade i processen.
 • Troen på naturligt afledt, cruelty-free, veganske ingredienser. 

Alle disse tre ovenstående punkter, er hvad der kendetegner Faith In Nature, og rent faktisk også hvad der adskiller den fra andre mærker indenfor skønhedspleje.

Det handler i bund og grund om, at vi alle er en del af det fælles system. Vi påvirker alle sammen hinanden og vi har blot én jordklode, som vi alle skal leve på, helst forevigt. Derfor mener Faith In Nature, at vi skal stå sammen, om at ændre på verden og ændre på de holdninger, som mange mennesker har til veganske samt økologiske produker og tilmed gøre dem tilgængelige for alle.

4 svar

 1. Walter X. siger:

  Helseogsundhed.dk – Howdi, Jeg undrer mig lidt over titlen ‘Faith In Nature og deres mærkesager’, men ellers god læsning!
  Fortsat god aften. Walter X.

 2. Aya A. H siger:

  Helseogsundhed.dk – Howdi, Det sku meget godt Venlig hilsen, Aya A. H

 3. Ida I. siger:

  Hej Så kom der noget der havde min interresse! På forhånd tak, Ida I.

 4. Mynte U. siger:

  Konge artikel, Helseogsundhed.dk
  God artikel Fortsat god dag. Mynte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *