Hvem kan få en kosmetisk tandblegning?

Helse og sundhed

Hvem kan få en kosmetisk tandblegning?

Kosmetisk tandblegning

Tandblegning er blevet et populært fænomen. Det er gennem de sidste par år steget markant hvorvidt man ønsker, at få foretaget en tandblegning. Dette gælder overraskende nok mænd såvel som kvinder.

Denne stigning i popularitet har gjort tandblegnings markedet kæmpe stort og det kan rent faktisk være svært, at finde hoved og hale i hvilke produkter der fungerer. Og hvordan man skal anvende dem. Man ser mange forskellige typer der ønsker, at gøre deres tænder hvidere.

Hvis man skal være helt på den sikre side er det dog altafgørende, at man finder en der kan hjælpe samt vejlede dig i den rigtige retning. Det er væsentligt at man finder en man kan stole på. En man kan snakke med. Og vigtigst af alt, en der har styr på hvad de laver.

Det er her at blegning af tænder Aalborg kommer ind i billedet. Her vil du som kunde være garanteret effektiv, ordentlig samt fantastisk behandling af en der har forstand på hvad der laves.

Hvem kan få en tandblegning?

En ekstra fordel du kan få her som forbruger, er at du kan føle dig helt tryg. Dette afspejler sig eksempelvis i, at det ikke er alle der får lov til at få denne famøse tandblegning. Det handler først og fremmest om din egen sikkerhed.

Som udgangspunkt er det rent faktisk de fleste der har muligheden for at få en tandblegning. Der er dog naturligvis nogle enkelte undtagelser.

 • Hvis du eksempelvis er gravid eller ammende.
 • Hvis du har paradentose eller andre former for mundsygdomme.

Det anbefales til hver en tid også, at du får fjernet tandsten hos din normale tandlæge inden du skal have foretaget din kosmetiske tandblegnings behandling. Dette er der en helt simpel årsag til. Det er nemlig ikke muligt af blege tandsten og dermed vil dette komme til at syne mørkere efter din tandblegning. Hvis du ligeledes har plastfyldninger i smilezonen, vil det samme være gældende for disse.

Udover dette er det sværere at blege på grå tænder end på gule. Dette har ikke betydning for alle, men det kan have en betydning for den effekt man muligvis ønsker, som ikke er mulig at få tilfredsstillet.

Som noget af det vigtigste, er det et krav at man skal være 18 år for at få en tandblegning. Du kan dog i yderste tilfælde få godkendt en kosmetisk tandblegnings behandling som 17 årig, hvis du har en samtykke erklæring fra dine forældre.

3 svar

 1. August J. siger:

  Helseogsundhed.dk – Heey, Fede billeder i bruger 😉 Venligste hilsner fra. August

 2. Laura P. siger:

  Helseogsundhed.dk – Fedt, Det er så inderligt godt Laura

 3. Arthur B. siger:

  Hawdy Helseogsundhed.dk
  Har lige læst artiklem om Hvem kan få en kosmetisk tandblegning?, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? Arthur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *