Guide til køb af din næste Pull Up Bar

Helse og sundhed

Guide til køb af din næste Pull Up Bar

Pull Up Bar

Kært barn har mange navne og pull up bar er blot et af dem. Uanset om man kalder det en pull up bar, chin up bar eller dip bar er funktionerne og derved også mulighederne for træning det bedste med dette træningsudstyr. Her får du nemlig en helt igennem fantastisk mulighed for at kunne træne din styrke i ryggen og i biceps som de fleste foretrækker at træne.

Når du vælger sådan et type udstyr er det vigtigt at man har sat sig bare en smule ind i forskellene på de forskellige typer af dette træningsudstyr. Det er vigtigt at overveje hvad dine trænings behov er. Hvor dit ambitions niveau ligger og sidst men ikke mindst hvad du ønsker at opnå med din træning. Derfor vil du her få en kort men god forklaring på de respektive typer af pull up bars.

Pull up stativ

Hvis du har meget plads, enten udenfor eller inde i dit hjem er pull up stativet en god løsning for dig. Det er muligt for det at stå helt uden noget form for montage og det er derfor velegnet til hårdt slid. Ved at vælge denne løsning får du gode muligheder for at træne mange forskellige øvelser og du er herved ikke vitterligt begrænset. Det er til dig der har et højt ambitions niveau.

Pull up bar til dør

Hvis du derimod ikke har så meget plads til at have et helt stativ stående er denne model bedre til dig. Det er hurtigt og effktivt at sætte op og herefter også at pille ned igen. Dog skal man være opmærksom på at den godt kan være lidt hård ved døren. Ligeledes her er det muligt at træne øvelser hvor det kræver at man hænger i noget og den er specielt god til dig der ikke vil have dit træningsudstyr stående hele tiden.

Udendørs pull up bar

Sidst men ikke mindst findes dette træningsudstyr også til udendørs brug. Disse udgaver er mere holdbart lavet og er designet til at kunne holde til lidt af hvert. Det at du giver dig selv muligheden for at træne udendørs er en frihed som mange mennesker undervurderer. Du kommer til at få en masse frisk luft, samt at du hele tiden har frisk ilt at trænge ned i lungerne.

Så hvis du også er blevet frisk til at gøre din hjemmetræning sjovere og anskaffe dig en pull up bar skal du blot trykke på linket.

6 svar

 1. Storm H. siger:

  Helseogsundhed.dk Hey, Faldt lige over jeres artikel: Guide til køb af din næste Pull Up Bar og jeg er virkelig fan. Med venlig hilsen, Storm H.

 2. Elliot E. siger:

  Hejsa Helseogsundhed.dk
  Det var sku alt tiden værd! Mvh.. Elliot

 3. Mynte P. siger:

  Fedt – Helseogsundhed.dk Hvor kan jeg læse videre omkring dette?
  Venligste hilsner fra, Mynte P.

 4. Storm Y. siger:

  Helseogsundhed.dk Kære,
  Hvem siger det? 😉 Storm

 5. Maja A. H siger:

  Hej med jer,, Helseogsundhed.dk
  God artikel
  Venlig hilsen. Maja

 6. Karla O. siger:

  Heej Helseogsundhed.dk
  Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller?
  På forhånd tak, Karla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *