Giv dig selv mere luft i din hverdag

Helse og sundhed

Giv dig selv mere luft i din hverdag

Indholdsfortegnelse

De fleste mennesker oplever hektiske og kaotiske hverdage. Ovenikøbet også dage hvor intet går op i en højere enhed. Det er de dage hvor man føler at man hele tiden er en smule bagefter og at der simpelthen ikke er nok timer i døgnet. Disse dage kan slå dig helt ud.

Mange ønsker at leve en sund livsstil. At få trænet, spist sundt og samtidig have en masse overskud til at hygge med vennerne og familien. Denne illussion findes normaltvis ikke, men her kan du få muligheden for i hvert fald at komme tættere på. Du får muligheden for at give dig selv lidt mere frihed og en mere fleksibel hverdag.

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad er altså til dig der gerne vil have at din familie får en sund og varieret kost, men som samtidig ikke ønsker at skulle tilbringe alverdens tid i køkkenet. Det er til dig der gerne vil have noget mere luft i hverdagen og herved kan fokusere på det du virkelig føler betyder noget. Du får måltidskasser leveret til døren der lægger vægt på at indeholde en masse gode og sunde råvarer som din krop vil takke dig for at indtage.

Fordele

Der findes naturligvis et væld af fordele når du vælger at købe måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad.

 • For det første er det muligt for dig og din familie at ændre i retterne. Kokkens Hverdagsmad er fleksible og ønsker at i skal have den bedste madoplevelse i kan få. Du kan skifte op til 2 retter pr. uge og samtidig får du også en unik mulighed for at skifte tilbehør.
 • Ofte oplever man at det ikke er muligt at få leveret måltidskasser til en enkelt person. Men her gælder det fra 1-6 personer. Det betyder altså at du uanset din situation kan sørge for at størrelserne passer til den mængde personer der er til stede. Uanset hvor ofte det måtte variere.
 • Hvis du skal på ferie rundt omkring i Danmark (udover de ikke brofaste øer) er det muligt for dig at ændre din adresse midlertidigt. Så kan du stadig gøre brug af dine måltidskasser selv når du er på ferie!!
 • Hvis du ikke ønsker ovenstående eller hvis du tager på ferie i udlandet kan du eksempelvis også blot sætte dit medlemsskab i bero. Både at sætte medlemskabet i bero samt at genåbne det er gratis.

Så hvis du er klar til at lade Kokkens Hverdagsmad gøre din hverdag lettere. Skal du bare følge linket. 

6 svar

 1. Nohr K. siger:

  Hejsa Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her! Nohr

 2. Villads E. siger:

  Helseogsundhed.dk Hej, Fedt fedt fedt! 😉 Rigtig god aften. Villads

 3. Aya C. siger:

  Fedt, Helseogsundhed.dk
  Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på!
  De kærligste hilsner, Aya C.

 4. Milas A. H siger:

  Howdi Helseogsundhed.dk Har lige læst artiklem om Giv dig selv mere luft i din hverdag, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? 🙂
  Milas

 5. Mynte A. siger:

  Helseogsundhed.dk Hey,
  God og kort artikel – flere af dem
  Venligste hilsner fra, Mynte

 6. Marius O. siger:

  Helseogsundhed.dk – Kære,
  Det er vel subjektivt? 😀
  Fortsat god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *