Gå ud og bevæg dig for livet

Helse og sundhed

Gå ud og bevæg dig for livet

Solen er begyndt at titte frem, dagene bliver længere, mørket er på vej væk og det er tid til at tænke lidt over, hvordan foråret og sommeren skal bruges. Alle mennesker får fornyet energi, når solen bliver mere synlig. Solen gør noget helt specielt for os på den gode måde. Vi begynder at tænke på en anden type mad, som vi har lyst til at spise og får mulighed for at spise, fordi varmen giver os andre grøntsager og gode frugter, som vi kan forkæle vores krop med.

En god måde at bringe mere sundhed ind i livet er ved at bevæge sig mere. Der findes en masse gode spil som hele familien eller venneflokken kan hygge sig med på stranden, i parken eller i haven, som både giver grin og sjov og masser af god bevægelse til kroppen. Et af de spil er Spikeball spil.

Sommerspil i fokus
Spikeball består af et rundt spillenet og 3 bolde, som man kan lege med og lave konkurrencer. Det er et af de nye spil på markedet, som ikke kun får dig til at bevæge lattermusklerne men også resten af kroppens muskler. Det er et spil, der kan sættes op hvor som helst udenfor og efter et par omgange kan du have god samvittighed over at du har bevæget dig samtidig med at du har haft det sjovt. Hvis du tænker tilbage på din barndom kan du komme i tanker om de spil, som du og din familie, eller du og dine venner spillede sammen. Hvad lavede I? Spillede i rundbold, fodbold, legede med kridt eller var I gode til at banke hinanden i stangtennis, så bolden fløj af masser af gange og skulle sættes på igen.

Alt bevægelse er god bevægelse
Alt bevægelse er god bevægelse når man taler om at røre sin krop og få noget motion i gang. Der er ikke kun en måde at bevæge sig på, du skal bare tænke over, hvad du kan lide at gøre og så kaste dig over det. Hvis du er til lange gåture, så gå lange gåture et par gange om ugen og nyd vinden, solen og den friske luft i hovedet. Det er også en god måde at rense ud i tankerne og få fokus på det du gerne vil opnå i dit liv og lægge en plan for, hvordan du når dine mål i livet. Dit liv er dit ansvar.

9 svar

 1. Konrad A. siger:

  Heja – Helseogsundhed.dk Ift. Gå ud og bevæg dig for livet, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. ;-P Konrad

 2. Nohr G. H siger:

  Konge artikel Helseogsundhed.dk God nyhed 😛
  Fortsat god aften, Nohr G. H

 3. Karl B. W. siger:

  Hej med jer, – Helseogsundhed.dk
  Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende. ;-P
  Mvh.. Karl B. W.

 4. Gry U. siger:

  Helseogsundhed.dk – Howdi, Det sku meget godt
  De bedste hilsner. Gry U.

 5. Nohr H. S. siger:

  Heey, Helseogsundhed.dk
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her 😛 Venlig hilsen

 6. Andrea Y. siger:

  kære
  Fin læsning
  Med venlig hilsen. Andrea Y.

 7. Vilma H. S. siger:

  Fedt – Helseogsundhed.dk Fede billeder i bruger
  Vilma

 8. Anker J. siger:

  Hej med jer,
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her Venligste hilsner. Anker

 9. Konrad A. H siger:

  Hullehøj
  Fin artikel ;-P Konrad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *